• مدارک لازم برای اخذ ویزای چک

مدارک لازم برای اخذ ویزای چک

مدارک لازم برای اخذ ویزای چک

1-اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

2-عکس:یک قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی تمام رخ (حتماً با زمینه سفید و 70 الی 80 درصد صورت گرفته شده باشد،در 3 ماه گذشته)بهتر است برای اطمینان، متقاضیان عکس دومی هم به همراه داشته باشند

3- ترجمه شناسنامه(شناسنامه افراد 15 سال حتما عکس دار باشد.)

4- ترجمه گواهی اشتغال به کار

-پزشکان: ترجمه‌ی پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی

-مشاغل آزاد: ترجمه جواز

-مشاغل دولتی: ترجمه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، حکم کارگزینی، فیش حقوقی و لیست بیمه

و حتما ترجمه ی سه فیس آخر حقوقی و ترجمه ی صفحه اول دفترچه بیمه

-مشاغل غیردولتی: ترجمه سه فیش آخر حقوقی و ترجمه صفحه اول دفترچه بیمه، گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه، با ذکر میزان حقوق و ترجمه آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیأت علمی دانشگاه: ترجمه نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار مدرسه یا دانشگاه مربوطه ( در صورت سفر در سال تحصیلی رضایت نامه ی کتبی از مدیر مدرسه + ترجمه )

-بازنشته ها(ترجمه حکم بازنشستگی به همراه ترجمه سه فیش آخر حقوقی)

5- ترجمه سند مالکیت-در صورت داشتن سند مالکیت فقط به نام شخص متقاضی

6-گواهی حساب بانکی:به زبان انگلیسی و دارای مهر بانک مربوطه

-حساب جاری: کارکرد 6 ماه اخیر (با مانده حداقل 70.000.000 تومان به ازای هر نفر)

-پرینت و تمکن حساب حتی برای خانم های خانه دار

-گواهی تمکن مالی به یورو

-حساب‌های دیگر اعم از پس‌انداز و غیره

7-پرینت سابقه بیمه به همراه مهر شعبه

**لطفا اصل همه ی مدارک را در روز سفارت همراه خود داشته باشید**

pic478980310001

گالری تصاویر
passeports5.jpg