• مدارک لازم برای اخذ ویزای چک

مدارک لازم برای اخذ ویزای چک

مدارک لازم برای اخذ ویزای چک

1-عکس:یک قطعه عکس 4*6 رنگی تمام رخ (حتماً با زمینه سفید گرفته شده در 3 ماه گذشته)بهتر است برای اطمینان، متقاضیان عکس دومی هم به همراه داشته باشند

2- ترجمه شناسنامه

3- ترجمه گواهی اشتغال به کار

-پزشکان: ترجمه‌ی پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی

-مشاغل آزاد: ترجمه جواز

-مشاغل دولتی: ترجمه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، حکم کارگزینی، فیش حقوقی و لیست بیمه

-مشاغل غیردولتی: ترجمه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه، با ذکر میزان حقوق و ترجمه آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیأت علمی دانشگاه: ترجمه نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار مدرسه یا دانشگاه مربوطه

4- ترجمه سند مالکیت-در صورت داشتن سند مالکیت فقط به نام شخص متقاضی

5-گواهی حساب بانکی:به زبان انگلیسی و دارای مهر بانک مربوطه

-حساب جاری: کارکرد 6 ماه اخیر (با مانده حداقل 50.000.000 تومان به ازای هر نفر)

-گواهی تمکن مالی به یورو

-حساب‌های دیگر اعم از پس‌انداز و غیره

6-پرینت سابقه بیمه به همراه مهر شعبه

pic478980310001

گالری تصاویر
passeports5.jpg