• مدارک لازم برای اخذ ویزای یونان

مدارک لازم برای اخذ ویزای یونان

مدارک لازم برای اخذ ویزای یونان

-یک قطعه عکس رنگی 3.5*4.5 متفاوت با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی و جدید ( 2 ماه اخیر) که 70 الی 80 درصد عکس از صورت تشکیل شده باشد.

-پاسپورت دارای امضا و حداقل 6 ماه اعتبار از زمان سفر به یونان، و پاسپورت های قدیمی

-ترجمه ی انگلیسی شناسنامه به همراه تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری .

-ترجمه ی انگلیسی اسناد ملکی به همراه تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری .

- ترجمه گواهی اشتغال به کار( حتما متن گواهی اشتغال به کار طبق فرمت مورد تایید سفارت باشد) و یا گواهی اشتغال به تحصیل به همراه تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری

-بازنشستگان ( ترجمه ی حکم بازنشستگی به همراه 3 فیش آخر حقوقی ) تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری.

-پزشکان: ترجمه‌ی پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی به همراه تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری

-مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و گواهی اشتغال به کار با فرمت مورد قبول سفارت به همراه تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری.

-مشاغل دولتی: گواهی اشتغال به کار( با فرمت مورد قبول سفارت ) از سازمان یا نهاد مربوطه، حکم کارگزینی، سه فیش آخر حقوقی و لیست بیمه؛ همه ی مدارک باید دارای تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری باشند.

-مشاغل غیردولتی: ترجمه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه( با فرمت مورد قبول سفارت) دارای تاریخ شروع به کار و تاریخ روز صدور + سمت + میزان حقوق + تاریخ امضای قرارداد کاری و تاریخ انقضای آن ( قرار داد کاری باید از روز بازگشت از سفر 6 ماه اعتبار داشته باشد) و ترجمه آخرین روزنامه رسمی آن شرکت،سه فیش آخر حقوقی؛ همه ی مدارک باید دارای تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری باشند.

-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیأت علمی دانشگاه: ترجمه نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار مدرسه یا دانشگاه به همراه تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری .

رضایت نامه ی محضری والدین با ترجمه و تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری برای افراد زیر 18 سال که بدون هر دو آنها یا همراه با یکی از آنها سفر میکنند.

-پرینت 6 ماهه ی حساب به لاتین به همراه تمکن مالی از همان حساب با لاتین و یورو که در یک روز و از یک حساب صادر شده باشند.

-پرینت و تمکن مالی به ازای هر نفر با مانده ی 70 میلیون تومان

نکته : لطفا قبل از صدور گواهی اشتغال به کار فرمت صحیح آن را از کارشناس فروش خود بپرسید و توجه داشته باشید که ترجمه ی گواهی اشتغال به کار باید دقیق و صحیح باشد.

**همراه داشتن اصل مدارک در روز مصاحبه الزامی میباشد. **

مدارک لازم برای اخذ ویزای یونان

pic962130310001

گالری تصاویر
passeports.jpg